VBT Yazılım hizmetlerini Raynet çözümleri ile genişletiyor

VBT Yazılım hizmetlerini Raynet çözümleri ile genişletiyor

VBT Yazılım hizmetlerini Raynet çözümleri ile genişletiyor

VBT Yazılım hizmetlerini Raynet çözümleri ile genişletiyor


Kurumsal Yazılım Yönetimi çözümleri ile pazar lideri küresel yazılım ve yönetilen hizmet sağlayıcısı Raynet ve Türkiye'nin lider BT hizmetleri şirketi VBT Yazılım A.Ş. , stratejik ortaklıklarını genişletiyor. Raynet'in geleceğe yönelik teknolojileri ile VBT, müşterilerinin maliyetlerini azaltmak ve gelirlerini artırmak için BT kaynaklarını daha iyi kullanmalarına ve yönetmelerine yardımcı olacak.


VBT, üstün hizmet ve çözümlerden oluşan geniş portföyü ve Türkiye'deki Ar-Ge firmalarıyla yakın iş ortaklıkları ile müşterilerin küresel pazarda daha iyi rekabet edebilmeleri için bilgi teknolojilerini optimize etmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. VBT servis ve çözümleri sayesinde kurumlar; BT maliyetlerini yönetmek ve gelir artırmak için dijital süreçleri hayata geçirip geliştirmekte, daha çevik olmakta ve BT altyapı görünürlüğünü artırmaktadır.


VBT Yönetim Kurulu Başkanı Birol Başaran konu ile ilgili olarak “VBT'nin BT hizmetlerindeki güçlü deneyimi ile Raynet'in Teknoloji Varlık Envanteri, Kurumsal Yazılım Paketleme ve Birleşik Uç Nokta Yönetimi gibi alanlarda uluslararası kabul görmüş çözümleri bir araya geldiğinde, müşterilerin büyük dijital dönüşüm projelerini gerçekleştirmelerine yardımcı olma konusunda lider hizmet sağlayıcılardan biri olarak konumumuzu güçlendireceğiz.” açıklamasında bulundu.


BT görünürlüğü – maliyetlerin yönetilmesi ve geleceğin planlanması


Güvenilir, güvenli ve kolay dijital dönüşüm yolculuğunu garanti altına almanın en iyi yolu yazılım portföyünüzde hangi yazılımların bulunduğunu ve bunların nasıl dağıtıldığını bilmektir. Aksi takdirde, güvenlik açıkları, darboğazlar, kontrolsüz maliyetler ve gelir kaybı riskine girersiniz.


Raynet ve VBT iş birlikteliği sayesinde kurumlar, yazılım güvenlik açıkları, uyumluluk sorunları, kullanım ömrü sonu/bakım ömrü sonu (EOL/EOS) bilgilerine erişerek BT ortamlarının tam görünürlüğünü elde eder. Bu bilgiler ile donanmış olan kurumlar, sorunların sürüm güncellemeleriyle çözülüp çözülemeyeceğini veya tamamen yeni yazılım ve donanım gerektirip gerekmediğini anlayabilir, böylece dijitalleşme maliyetlerini daha iyi planlayıp yönetebilir.


Raynet CEO'su Ragıp Aydın, “Amacımız önümüzdeki birkaç yıl içinde iş ortaklarımız aracılığıyla müşteri tabanımızı çarpan etkisiyle artırmak ve İstanbul'dan MENA ülkelerine ve Doğu Avrupa'ya bir üs olarak hizmet vermek. Türkiye'deki fiziksel varlığımız Uygulama Yaşam Döngüsü Yönetimi alanında devrim yaratacak yeni çözümler geliştirmede Türk yazılım camiasına ve üniversitelerine olan inancımızın ifadesidir.” dedi.


VBT Hakkında

Güvenilir bir danışman olarak konumlanan VBT, 340'dan fazla çalışanı ile Borsa İstanbul'da (BİST) halka açık bir şirkettir. VBT, Türkiye, İngiltere,Almanya ve İsviçre'de bulunan ofisleri aracılığıyla en kaliteli, en güvenilir sistem entegratörü ve servis sağlayıcı olma vizyonuyla tüm anabilgisayar teknolojileri, açık sistemler ve yazılım geliştirme alanlarında tüm sektörlerde yatay olarak uzmanlık ve hizmetler sunmaktadır. Türkiye'nin en büyük 100 bilişim şirketi arasında yer alan VBT, Türkiye'nin en büyük 10 firması arasında ilk 5'e hizmet vererek müşterilerinin rekabette öne geçmesini sağlamakta ve en üst düzeyde müşteri memnuniyeti yaratmaktadır.


Raynet Hakkında

Raynet, Kurumsal Yazılım Yönetimi alanında pazar lideri çözümler ve yönetilen hizmetler sunan küresel bir yazılım sağlayıcısıdır. "Yönetmek için keşfet" misyonunu benimseyen Raynet, pazara tüm teknolojileri kapsayan benzersiz ürünler sunmaktadır.


Raynet'in Paderborn'daki genel merkezinin yanı sıra Almanya, ABD, Polonya, Türkiye ve Birleşik Krallık'ta da ofisleri bulunmaktadır. 100'den fazla uzman çalışanı ile Raynet, 1999 yılından bu yana sunmakta olduğu yazılım ve hizmet portföyü ile - Teknoloji Varlık Envanteri ve Yazılım Varlık Yönetiminden Yazılım Paketlemeye ve İş Akışı Yönetiminden Birleşik Uç Nokta Yönetimine kadar - dünya çapında tanınmış müşterileri ve iş ortaklarını desteklemektedir.

Geri Dön