Flerpi Ürün Lansmanı Geniş Katılımla Gerçekleşti

VBT Yazılım A.Ş. tarafından Türk mühendisler ile geliştirilen yeni Esnek Kurumsal Kaynak Planlama (FLERPİ- Flex ERP) Yazılımı lansmanı Hilton Kozyatağı Otel’de gerçekleşti.


Flerpi Ürün Lansmanı Geniş Katılımla Gerçekleşti

VBT Yazılım A.Ş. tarafından Türk mühendisler ile geliştirilen yeni Esnek Kurumsal Kaynak Planlama (FLERPİ- Flex ERP) Yazılımı lansmanı 25 Kasım 2021 tarihinde Hilton Kozyatağı Otel’de gerçekleşti.


VBT Yönetim Kurulu Başkanı Birol Başaran’ın yurtdışında bulunması sebebiyle görüntülü görüşme ile bağlandığı lansmanda işletmelerin ihtiyaç duyabileceği birçok yazılımı bir arada kullanıma sunduklarını belirtti ve şu şekilde konuştu: “Değerli misafirlerimiz 2 yıldır geliştirdiğimiz FLERPİ- Esnek ERP yazılımımızın lansmanına hoş geldiniz. VBT olarak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alan FLERPİ ürünümüzün geliştirmesini tamamlayıp bu etkinlikle sizlere sunuyoruz. VBT olarak ERP yazılımımızın yanı sıra VizyonİK yazılımı ile İnsan Kaynakları alanında ve e-Dönüşüm yazılımı ile de e-fatura, e-defter, e-arşiv, e-bilet gibi konularda yazılımlarımızı pazara sunuyoruz. Ürünlerimiz arasına FLERPİ’yi de ekleyerek şirketlerin ihtiyaç duyabileceği her türlü yazılımı VBT olarak tek kaynak üzerinden verebilme yolunda önemli bir adımı geçmiş olduk. Önümüzdeki dönemde Ticari Yazılımlar konusunda VBT’nin artan gücünü herkes daha çok hissedecek. Biz bunun için durmadan çalışıyoruz. Ülkemize ve müşterilerimize hayırlı olsun.”


“YAZILIM SEKTÖRÜ ÜLKEMİZİN BACASIZ SANAYİSİDİR”


VBT Genel Müdür Yardımcısı ve Ar-Ge Müdürü Osman Çaylı VBT Yazılım hakkında genel bilgileri verdiği sunumunda şu konular üzerinde durdu: “VBT Yazılım A.Ş. 28 yıldır yazılım sektöründe faaliyet gösteren ve müşterilerine değer yaratan ülkemizin seçkin yazılım şirketlerinden biridir. Bu bağlamda hizmet verdiğimiz müşteriler ile 20-25 yıllık uzun soluklu çalışmalar yürütüyoruz. 2016 yılında Ar-Ge Merkezi olan VBT Yazılım, bu alanda da faaliyetlerini arttırarak yatırım yapmaya ve ürünlerinin prototiplerini Ar-Ge merkezinde geliştirmeye devam etmektedir. Yazılım sektörü ülkemizin bacasız sanayisidir ve bu alandaki atılımımızı daha ileriye taşıyabilmek için Flerpi gibi yerli yazılımlar üretmeye devam edeceğiz.”


“TEK BİR EKRANDAN BİRDEN FAZLA İŞLEM YAPMA ÖZGÜRLÜĞÜ”


VBT Yazılım ERP Ürün Müdürü Serkan Özsoy’un Flerpi’nin kullanıcılara sağladığı kolaylıklara ve kullanım rahatlığına değindiği konuşmasında; “Geliştirdiğimiz yazılım pazaryeri ve e-dönüşüm entegrasyonlarıyla kullanıcılara tek bir ekrandan birden fazla işlem yapma özgürlüğü sağlayarak zamandan büyük ölçüde tasarruf sağlıyor. Flerpi’ye sahip olan şirketler başka hiçbir ek ücret ödemeden yazılım içerisindeki tüm menülere ulaşım sağlıyor ve bilgisayarınızla yaptığınız tüm işlemleri Flerpi mobil uygulamasıyla da cepten hızlıca yapabilme olanağı sağlıyor” dedi.


Birçok sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen Flerpi lansmanında ünlü sunucu Ali İhsan Varol da bir konuşma gerçekleştirerek Flerpi’nin sunumuna katkıda bulundu.



Geri Dön