VBT Yazılım, Wodo Network’e 1 Milyon Dolarlık yatırım yapıyor.

VBT Yazılım, Web 3.0, Blockchain, Gaming gibi alanlarda faaliyet gösteren yeni nesil teknoloji şirketi Wodo Network’e 1 Milyon Dolarlık yatırım yapıyor.

VBT Yazılım, Wodo Network’e 1 Milyon Dolarlık yatırım yapıyor.

Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden VBT, global yeni nesil teknoloji arenasında bulunan Wodo Network ile stratejik bir yatırım ortaklığına imza attı. VBT CEO'su Birol Başaran, “Bu işbirliği ile VBT’nin bilgi birikimi ve deneyimini yeni nesil teknolojilere taşıyarak globalde önemli bir oyuncu konumuna gelme yolunda bir adım daha atmış oluyoruz. Bu adımla bundan sonra VBT’yi Blockchain ve Gaming dünyasında daha çok duyacağız." dedi.

"GLOBAL PAZARA YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNMAYA HAZIRIZ"

Düşüncelerini ifade eden Wodo Network CEO'su Bekir Dağ ise “VBT’nin bize yaptığı yatırım ile oluşan işbirliğimiz, karşılıklı güçlü yönlerimizi bir araya getirme olanağı tanıyor. Uzmanlıklarımızı birleştirerek, önümüzdeki yıllarda teknoloji manzarasını şekillendirecek olan çığır açan çözümleri sunmaya hazırız” dedi.

İşbirliği çerçevesinde VBT'nin Türkiye pazarındaki deneyimiyle Wodo Network’ün geniş global erişimini bütünleştirilerek her iki şirketin de hizmetlerinin kapsamı ve verimliliğinin yükseltilmesi hedefleniyor. Bu birliktelikle hem kurumsal paydaşlara hem de global pazara yenilikçi ve vizyoner çözümler sunması amaçlanıyor.

Yatırım ile ilgili geniş bilgi için https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1197716

Geri Dön